Eenpersoonsbedrijf + groot netwerk

Rozatekst bestaat uit één vrouw, Corianne Roza (1965), met een groot netwerk.

Corianne Roza begon in 1987 met schrijven, vers van de Hogere Agrarische School in ‘s-Hertogenbosch. In 1994 startte ze Rozatekst. Op dat moment studeerde Corianne Roza aan de faculteit Nederlandse Letteren van de Universiteit van Utrecht, naast een baan bij een communicatiebureau in Delft. Sinds 1998 is Rozatekst een fulltimebedrijf. De afgelopen jaren volgde Corianne Roza verschillende trainingen, onder meer bij Universiteit Leiden (faculteit Nederlandse taal en cultuur), Hogeschool Utrecht (afdeling Journalistiek) en via Tekstnet.

De Linkedinpagina van Corianne Roza geeft meer informatie over het curriculum vitae en het werk waar Rozatekst mee bezig is.

Bang dat een klus te groot is voor één persoon of dat de tekstschrijver uitvalt? Dat heeft Rozatekst ondervangen door lid te worden van Tekstnet, de beroepsvereniging van professionele tekstschrijvers. Met collega’s uit onder meer dit netwerk maakt Rozatekst coproducties als dat iets toevoegt voor de opdrachtgever. Ook zijn deze collega’s het vangnet van Rozatekst, zodat de klant nooit zonder tekstschrijver zit.